Skip to content
Παγκάσιους στο φούρνο!
![](https://www.mas.com.cy/wp-content/uploads/2020/11/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF-01-scaled.jpg)
Υλικά
1 μερίδα
2 φιλέτα παγκάσιους
2κ.σ λάδι
2 κ.σ μουστάρδα
½ λεμόνι
Εκτέλεση
- Ξεπαγώνουμε τα δύο φιλέτα.
- Προσθέτουμε σε ένα μπολ το λάδι, την μουστάρδα & το λεμόνι και τα ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια τα αλείφουμε από πάνω & από κάτω με ένα πινέλο.
- Μετά, ρίχνουμε το θυμάρι (και από τις δύο πλευρές) & τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
- Κλείνουμε την λαδόκολλα στη μέση και μετά προς το κέντρο. Τέλος, το γυρίζουμε ανάποδα.
- Ψήνουμε για 30′ από την μια μεριά και για 15 ‘ από την άλλη χωρίς να αφαιρέσουμε την λαδόκολλα.
Share This Story, Choose Your Platform!
Page load link