Οι Υπεραγορές Mas καταγράφουν σταθερή ανοδική πορεία στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού της Κύπρου, με την εμπιστοσύνη των πελατών να θεμελιώνεται πάνω στη βάση της ποιότητας, της οικονομίας και της αξιοπιστίας.
Αυτό αναδείχθηκε, μεταξύ άλλων, στο καθόλα επιτυχημένο Παγκύπριο συνέδριο των καταστημάτων των franchisees του ομίλου της Mas, όπου παρουσιάστηκαν τα δυναμικά αποτελέσματα που καταγράφηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά, ενώ την ίδια στιγμή ανακοινώθηκαν τα πλάνα για την τρέχουσα αλλά και για την επόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναδείχθηκε ότι οι franchisees μεταφράζουν τη συμμετοχή τους στον όμιλο της Mas ως μια στρατηγική κίνηση Ρουά Ματ, η οποία θωράκισε και ενίσχυσε τις υπεραγορές τους ενώπιον των πρωτόγνωρων συγκυριών που αντιμετώπισε εν γένει η αγορά και η οικονομία της Κύπρου.
Ενδεικτικό σημείο της ανοδικής και σταθερής πορείας του δικτύου των υπεραγορών Mas είναι η πρόβλεψη πως στο διάστημα των επόμενων δύο ετών οι Υπεραγορές Mas αναμένεται να πολλαπλασιαστούν, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη μεγάλο και ανταγωνιστικό δίκτυό τους Παγκύπρια.
Στα αδιαμφισβήτητα οφέλη που προκύπτουν για τους franchisees από τη στρατηγική συνεργασία τους με τον όμιλο Mas περιλαμβάνεται το όραμα για τις σύγχρονες και λειτουργικές υπεραγορές του μέλλοντος, η εξειδίκευση και όλη η απαραίτητη διαθέσιμη πηγή πληροφόρησης που αφορά στην κατηγορία των convenience stores και η πληθώρα στις επιλογές αναβαθμισμένων, έξυπνων και καινοτόμων εργαλείων που προσφέρει ο όμιλος Mas σε όλα του τα μέλη.
Για όλα τα παραπάνω διεξήχθη στο περιθώριο του συνεδρίου εξατομικευμένη παρουσίαση, ενημέρωση και εκπαίδευση κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία στους παρισταμένους να παρακολουθήσουν μια σειρά από βέλτιστες και καλές πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη σε διάφορες υπεραγορές με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό.
Πάγια βούληση των Υπεραγορές Mas είναι η συνεχής αναβάθμιση, ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των υπεραγορών τους με γνώμονα την επαρκή ανταπόκριση στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών τους και την εφαρμογή όλων των καινοτόμων λύσεων που προκύπτουν από την έρευνα της αγοράς που επικεντρώνεται στο λιανικό εμπόριο.
Οι υπεραγορές MAS από το 1996, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο ως ένας από τους πρώτους συνδέσμους υπεραγορών στο νησί, συνθέτουν μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που ενδυναμώνεται και εξελίσσεται συνεχώς έχοντας πλέον αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών Παγκύπρια σε αριθμό καταστημάτων.