Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής τους δράσης, οι Υπεραγορές MAS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρέδωσαν στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος– Χριστάκη Χασάπη, τα έσοδα που μαζεύτηκαν από την πώληση βιβλίου συνταγών που έγινε σε όλα τα καταστήματα των υπεραγορών Παγκύπρια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία των ιδιοκτητριών των Υπεραγορών MAS, οι οποίες δημιουργήσαν ένα βιβλίο συνταγών στο οποίο η κάθε μία επιμελήθηκε τη δική της συνταγή σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν και να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην κοινωνία μας.

Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την ενέργεια ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική αφού από τις πωλήσεις του βιβλίου συνταγών συγκεντρώθηκε το ποσό των €5,040 ευρώ το οποίο παραδόθηκε στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη, στη Λάρνακα, ενισχύοντας τον εθελοντικό σύνδεσμο γονέων και φίλων για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Οι Υπεραγορές MAS θα συνεχίσουν να υλοποιούν τέτοιου είδους δραστηριότητες, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ενώ σύντομα ετοιμάζουν και ένα νέο βιβλίο που θα διατεθεί προς πώληση για καλό σκοπό.