Οι Υπεραγορές MAS, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς «Mas… για όλους!», σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συγγραφέα κ. Χριστόφορο Χριστοφόρου, την κλινική διαιτολόγο/διατροφολόγο κα. Μαρί Τερέζ Φραντζιά και την εικονογράφο κα. Χρύσω Σορόκκου, δημιούργησαν το Παραμύθι MAS «SOS Η μαγείρισσα απεργεί», με σκοπό την δημιουργική εκπαίδευση και βελτίωση των διατροφικών επιλογών όλων των μικρών μας φίλων.

Το Παραμύθι Mas βρίσκεται σε όλες τις Υπεραγορές Mas με το συμβολικό κόστος των τριών ευρώ. Όλα τα έσοδα της δράσης θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα, του οποίου αποστολή είναι η παροχή φροντίδας σε παιδιά με βαρείες σωματικές και πνευματικές αναπηρίες.

Το Παραμύθι Mas, μετά από την σχετική έγκριση του Υπουργείου έχει τοποθετηθεί και σε όλες τις βιβλιοθήκες των δημοτικών σχολείων ανά το Παγκύπριο όπως επίσης και στην Κρατική Βιβλιοθήκη Λευκωσίας.

Μέσα από την αντιπαράθεση που διαδραματίζεται μεταξύ των δύο μαγειρισσών της «Κατασκήνωσής Mas», της κυρίας Λαδερής και της κυρίας Λυγερής, προκύπτουν
πολλές υγιεινές διατροφικές επιλογές όπως και αρκετά εύκολες συνταγές με τα απαραίτητα βήματα για την εκτέλεσή τους. Αυτό το όμορφο ταξίδι αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο μαγειρισσών που καταφέρνουν να συνδυάσουν αρμονικά τις διαφορετικές φιλοσοφίες και εμπειρίες τους!

Το Παραμύθι MAS αποτελεί μία υπέροχη ευκαιρία για να βελτιώσουμε όλοι την διατροφή μας αφού περιέχει πολλά επίκαιρα και ωραία μηνύματα που αξίζει τον κόπο να διαβάσουμε όλοι!

Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στο Παραμύθι MAS!