Υλικά
• 1 φλ. μπύρα​
• 1 φλ. αλεύρι​
• 6 φλ. ελαιόλαδο ή άλλο λάδι για τηγάνισμα​
• 1 κιλό μύδια, μόνο τη σάρκα τους

Άδειασε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και δημιούργησε μια κοιλότητα στη μέση για να προσθέσεις τη μπύρα και ανακάτεψε δυνατά μέχρι να σχηματιστεί το μείγμα. Πλύνε καλά τα μύδια και ζέστανε το λάδι σε φριτέζα ή σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι. Αφού βουτήξεις τα μύδια στο κουρκούτι και τα βγάλεις με μια τρυπητή κουτάλα, τηγάνισέ τα για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίσουν και πασπάλισε με χοντρό αλάτι.

Και μην ξεχάσεις,απόλαυσέ τα όσο είναι ζεστά!