Σε συνεργασία με την PIP – P. Ioannides Packaging LTD, οι Υπεραγορές MAS στήριξαν τη μη κερδοσκοπική θεραπευτική κοινότητα Αγία Σκέπη με δωρεά €2.500, την περασμένη Δευτέρα.

Η Αγία Σκέπη παρέχει προγράμματα ψυχολογικής στήριξης σε άτομα που δίνουν προσωπικό αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις. Παράλληλα, εφοδιάζει αυτά τα άτομα με πολύτιμες δεξιότητες, απαραίτητες για την κοινωνική τους επανένταξη.

Τα προγράμματα στήριξης προσφέρονται στο Φιλάνι, κοντά στο Πολιτικό, στον Συμβουλευτικό Σταθμό στην Αγλαντζιά και στο Κέντρο Εφήβων στα Λατσιά. Πέραν από την ομαδική θεραπεία, τα άτομα που διαμένουν στον χώρο εσωτερικής διαμονής στο Φιλάνι, απασχολούνται με τη βιολογική καλλιέργεια, την κηπουρική, την αρτοποίηση και τον αθλητισμό.

Η Αγία Σκέπη παρέχει επίσης στήριξη και στις οικογένειες των ατόμων αυτών. Με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας πέραν του 75%, τα προγράμματα απεξάρτησης βοηθούν αποτελεσματικά στη δημιουργία μιας νέας ζωής χωρίς εξαρτήσεις.

Οι Υπεραγορές MAS συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα σε οργανισμούς που το χρειάζονται και να στηρίζουν έμπρακτα το έργο τους. Μέσα από ενέργειες, δωρεές και πρωτοβουλίες, συμβάλλουν στην προσπάθεια των οργανισμών να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Συμβουλευτικού Σταθμού Αγίας Σκέπης: 22347720