Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να το ψήσουμε και στο γκριλ. Ανοιγουμε προσεκτικά το αλουμινόχαρτο και το σερβίρουμε μεσα εκει. Ζεστό τρώγετε καλύτερα.

Υλικά

τυρί Φέτα κομμενο σε φέτες όχι πολύ χοντρές ντομάτα ψιλοκομμένη κρεμμύδι ψιλοκομμένο

πιπεριά ψιλοκομμένη [καυτερή] ρίγανη λίγο λάδι αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση

13 Minutes – Ανακατεύουμε τη ντομάτα, το κρεμμύδι και την πιπερια [δεν χριαζετε αλατι].
Κόβουμε το αλουμινόχαρτο σε τετράγωνα κομμάτια ρίχνουμε μια σταγόνα λάδι, βάζουμε μέσα μια φέτα τυρί, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με τη ντομάτα και ρίχνουμε ρίγανη και λιγο λάδι [μια σταγονα].
Το τυλίγουμε σαν δώρο και το βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να αρχίζει να λιώνει το τυρί ή και παραπανο αν το θέλουμε καλοψημένο.