Μια ενέργεια αγάπης για τα παιδιά μας, για την οποία η πρωτοβουλία πάρθηκε πέρσι το Πάσχα, ολοκληρώνεται φέτος. Οι Υπεραγορές MAS ανακοινώνουν με χαρά την εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού παιδότοπου για παιδάκια με αναπηρίες στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία. Η τοποθέτηση του παιχνιδιού, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές για παιδιά ΑΜΕΑ, καθυστέρησε λόγω των μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας COVID-19.

Τα περιοριστικά μέτρα, εάν και αναγκαία, καθώς και οι επιπτώσεις της πανδημίας στη σωματική και πνευματική υγεία όλων μας, στέρησαν σε πολλά παιδάκια το χαμόγελο και την ξεγνοιασιά τους. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, οι Υπεραγορές MAS κατάφεραν να εξασφαλίσουν λίγες επιπλέον στιγμές χαράς για ορισμένα παιδάκια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμη και σε καιρούς κανονικότητας.

Λόγω έλλειψης ικανοποιητικών υποδομών, τα παιδάκια ΑΜΕΑ πολλές φορές δυσκολεύονται να ενταχθούν κοινωνικά και να απολαύσουν το αίσθημα του ανήκειν, κάτι εξαιρετικά σημαντικό κατά την τρυφερή παιδική τους ηλικία. Η αντιμετώπιση αυτού του θέματος είναι υψίστης σημασίας, αφού μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά δημιουργούν και φιλίες, πράγμα ανεκτίμητο για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους.

Σ’ αυτό προσπάθησαν και κατάφεραν να συμβάλουν θετικά οι Υπεραγορές MAS. Μέσα από συναντήσεις, το προσωπικό και οι ιδιοκτήτριες του ομίλου έφτιαξαν Πασχαλινές λαμπάδες που στη συνέχεια πωλήθηκαν και εξασφάλισαν το απαιτούμενο ποσό για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του εξοπλισμού.

Ευχόμαστε τα παιδάκια και οι γονείς τους να απολαύσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στο πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία. Εμείς συνεχίζουμε με τέτοιου είδους πράξεις αγάπης για να βελτιώσουμε όσο μπορούμε τις ζωές των συνανθρώπων μας.

https://www.mas.com.cy