ΥΛΙΚΑ
• 340γρ. κατεψυγμένα φρούτα
• 3 ώριμες μπανάνες, παγωμένες και κομμένες σε κομμάτια
• 2 κουταλάκια μέλι
• 375ml κρέμα καρύδας
• το ξύσμα από 1 λάιμ
• τον χυμό από ½ λάιμ

ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Αφήνουμε τα φρούτα εκτός κατάψυξης για 10-15 λεπτά για να ξεπαγώσουν λίγο.
2. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή σε ένα μούλτι και τα πολτοποιούμε.
3. Δοκιμάζουμε την γεύση. Μπορεί να θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερο γλυκαντικό.
4. Τοποθετούμε σε δοχείο με καπάκι, κατά προτίμηση μεταλλικό και αφήνουμε στην κατάψυξη 1-2 ώρες.