Οι Υπεραγορές MAS στηρίζουν την προσπάθεια του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου, με μια δωρεά ηλεκτρικών συσκευών. Συγκεκριμένα, η δωρεά περιλαμβάνει πλυντήριο, ψυγείο και ψύκτη νερού, τα οποία προορίζονται για τον νεοσύστατο χώρο όπου στεγάζεται το Κέντρο Παρέμβασης για άτομα με αυτισμό στη Λεμεσό.

Ο Σύνδεσμος λειτουργεί με επιτυχία τρία Κέντρα Παρέμβασης σε Λεμεσό, Πάφο και Λευκωσία, με χρονολογίες ίδρυσης το 2004, 2009 και 2010 αντίστοιχα. Τα Κέντρα Παρέμβασης λειτουργούν με στόχο την αποκατάσταση, εκπαίδευση, θεραπεία, προστασία και απασχόληση παιδιών και ενηλίκων με αυτισμό.

Εκτός από τα προγράμματα απόκτησης και διατήρησης γνώσεων, το Κέντρο Παρέμβασης στη Λεμεσό διοργανώνει δραστηριότητες όπως κηπουρική, μαγειρική, κολύμπι, αλλά και εξόδους στην κοινότητα.

Το έργο του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου είναι πολύτιμο για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οι Υπεραγορές MAS με μεγάλη χαρά συνεισφέρουν σ’ αυτό, καθώς και στα έργα πολλών άλλων τοπικών οργανισμών που χρειάζονται στήριξη.