Οι Υπεραγορές MAS και η εταιρεία Peletico ζωγράφισαν ξανά χαμόγελα, στον προθάλαμο των Χειρουργικών αιθουσών του Μακάρειου Νοσοκομείου

Την Πέμπτη 29/7/21 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος των Υπεραγορών MAS σταθερά έδωσε το παρόν του σε συνεργασία με την εταιρεία Peletico και ένωσαν ξανά  τις δυνάμεις και το ταλέντο τους.  Αυτή τη φορά έδωσαν χρώμα στον προθάλαμο των Χειρουργικών αιθουσών του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες αυτής της ζεστής, γεμάτης αγάπη πρωτοβουλίας, ήταν οι καλλιτέχνες Μαρία Γεωργίου, Έλενα Κωσταντίνου, Έλενα Χατζηχριστοδούλου, Νεκταρία Σοφοκλέους, και Χρύσω, Άντρη και Δέσποινα Σορόκου, μαζί με τις ιδιοκτήτριες του Ομίλου MAS Δέσποινα Μάρκου (κατάστημα Μιχάλη Μάρκου Αρεδιού) και Ανθή Διομήδους (κατάστημα Α&Τ Διομήδους Αγ. Παύλου Λευκωσία) και τους εκπροσώπους της Peletico Χρίστο Πελετιέ και Αιμίλιο Ευσταθίου.

Συγκεκριμένα, ζωγράφισαν διάφορα ζωάκια, αεροπλανάκια και αερόστατα στους τοίχους, μετατρέποντας τον προθάλαμο των Χειρουργικών αιθουσών σε έναν χώρο πιο φιλικό που σκορπά ζωή, αισιοδοξία και κουράγιο στους μικρούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη. Στο σημαντικό αυτό γεγονός αυτό παρευρέθηκε και η Brand Ambassador του ομίλου MAS Αλεξία Αναστασίου.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της δράσης, την εταιρεία Peletico που προσέφερε τις μπογιές και έβαψαν μαζί με τους εθελοντές το φόντο του διαδρόμου αλλά και τις Υπεραγορές MAS και τους καλλιτέχνες για τις όμορφες τοιχογραφίες.