Οι Υπεραγορές Mas συγκαταλέχθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους λήπτες αποφάσεων του νησιού, όπως αναδείχθηκαν από το πρόσφατο αφιέρωμα του IN Business News, στην ειδική έκδοση Marketing ROI για τους πιο σημαντικούς decision makers της Κύπρου και το return on investment στην επικοινωνία τους.
Τη στρατηγική που αναδεικνύει δυναμικά τις Υπεραγορές MAS παρουσίασε η κ. Μαρία Γεωργίου, υπεύθυνη προώθησης, διαφήμισης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία ανέδειξε σε γενικές γραμμές ότι το σύγχρονο επικοινωνιακό σκηνικό, όπως διαμορφώνεται παγκοσμίως από την τεχνολογική εξέλιξη και την ταχύτητα ανάπτυξης ενός εύρους νέων επικοινωνιακών καναλιών, σχεδόν επιβάλει και στο περιβάλλον του εγχώριου επιχειρείν την ανάγκη της μετεξέλιξης σε σχέση με όσα ίσχυαν για τις επικοινωνιακές στρατηγικές έως σήμερα.
H κ. Γεωργίου παράλληλα ανέδειξε ότι οι Υπεραγορές MAS ως μια εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον τομέα της και μακρά, αδιάκοπη και σταθερή παρουσία στην κυπριακή αγορά θεωρεί το Return on Investment (ROI) απαραίτητο κριτήριο και βασικό κύτταρο κατά την ανάπτυξη του στρατηγικού της σχεδιασμού.
Οι Υπεραγορές Mas με τη σταθερή τους ανοδική πορεία, την αξιοπιστία και τη συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξή τους πρωτοπορούν κατακτώντας με την προσήλωση και την καινοτομία τους ηγετική θέση στην αγορά του λιανικού εμπορίου.
Δείτε το σχετικό αφιέρωμα στο ακόλουθο link: https://www.inbusinessnews.com/inb.imh.com.cy.html#/reader/45244/1651175