Οι υπεραγορές MAS αναγνωρίζουν και τιμούν τη συμβολή των γυναικών στην επιτυχία και την καταξίωσή τους στην Κύπρο. Οι γυναίκες αποτελούν για τις υπεραγορές MAS ένα ζωτικό κύτταρο για τον όμιλο και βασικό πνεύμονα για την ομαλή λειτουργία του, καθώς η παρουσία τους τόσο μέσα στη διοίκηση του ομίλου, όσο και μέσω της συμμετοχής τους στο δίκτυο ως ιδιοκτήτριες υπεραγορών  κάνει τη συγκριτική διαφορά των MAS να ξεχωρίζει.

Το γυναικείο δυναμικό σε κάθε όμιλο δημιουργεί μια ανεξάρτητη δυναμική και θέτει το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί η εταιρεία να ξεχωρίσει και να χαράξει μια πορεία υπεροχής.

Εφόσον φυσικά αξιοποιήσει στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη όπως αυτά της δημιουργικότητας στη σκέψη και την ευελιξία σε συνδυασμό με την αγάπη για την καινοτομία που χαρακτηρίζει τις γυναίκες εν δράσει.

Με αυτό ως γνώμονα οι γυναίκες των MAS αντάμωσαν σε ένα όμορφο πρωινό συναπάντημα ορίζοντας την αρχή μιας σειράς συναντήσεων. Έτσι οι γυναίκες του ομίλου μαζί με ιδιοκτήτριες συνεργαζόμενων υπεραγορών, συσφίγγοντας τη μεταξύ τους σχέση, θα ανταλλάζουν σε ένα χαλαρό και φιλικό πλαίσιο δημιουργικές απόψεις και θα καταθέτουν ιδέες και προτάσεις, με στόχο την περεταίρω ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η συνάντηση των γυναικών MAS έγινε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα σε ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον που αντικατοπτρίζει την ποιότητα της σχέσης η οποία έχει καλλιεργηθεί εντός του ομίλου και αφορά όλα του τα μέλη.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο οι Υπεραγορές MAS δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ανθρώπινη επαφή και τη δημιουργική αλληλεπίδραση. Η πρώτη συνάντηση των γυναικών MAS ανέδειξε πως μια δυνατή σχέση γυναικών μπορεί να κάνει την αλυσίδα ακόμα μεγαλύτερη, ώστε η αγάπη προς τον άνθρωπο να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.