Με 1600 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, οι Υπεραγορές Mas παρέχουν στους καταναλωτές τους ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα, αφού μπορούν να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών τους σε χαμηλές τιμές. Με μια μεγάλη σε είδη συλλογή και με ποιοτική υπεροχή, η προϊοντική γκάμα των Mas θωράκισε τον καταναλωτή Mas, αφού τον έθεσε σε προνομιακή θέση σε μια περίοδο συνεχούς αύξησης τιμών.

Οι Υπεραγορές Mas, διαθέτουν το μεγαλύτερο σε αριθμό δίκτυο καταστημάτων, με γεωγραφική κάλυψη σε όλη την Κύπρο, ενδυναμώνοντας τον κύριο επιχειρησιακό τους στόχο, να παρέχουν προσωπική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στον κύπριο καταναλωτή.

Από την ίδρυση τους (1996), βρίσκονται δίπλα στα κυπριακά νοικοκυριά, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με πολλαπλές επιλογές σε είδη αλλά και ανταγωνιστικά σε τιμές. Οι Υπεραγορές Mas παρουσιάζουν μια ραγδαία αναπτυσσόμενη πορεία τα τελευταία χρόνια, γεγονός που κρίνεται εντυπωσιακό, λαμβάνοντας υπόψη το ευρύτερο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον. Η επιτυχία είναι παράγωγο, μιας εστιασμένης στρατηγικής ανάπτυξης, που έχει τον καταναλωτή και την εξυπηρέτηση του στο επίκεντρο, με παράλληλη και συνεχή διεύρυνση της προιοντικής γκάμας, διατηρώντας το επίπεδο τιμών, σε χαμηλούς δείκτες.

Η εντυπωσιακή πορεία των Mas έχει αγκαλιαστεί από ένα πλειοψηφικό ρεύμα καταναλωτών, , το οποίο μεγαλώνει, παράλληλα με την επέκταση του δικτύου υπεραγορών, το οποίο σήμερα αριθμεί 50 καταστήματα, σε Παγκύπρια κλίμακα.

Το μέγεθος της αλυσίδας καταστημάτων συνιστά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις Υπεραγορές Mas, αφού τους επιτρέπει, μέσω κοινών αγορών, να διαθέτουν την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στην Κύπρο, με πέραν των 1600 προϊόντων.
Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Mas αφορούν σε 3 brands που εκπροσωπεί η εταιρεία και είναι τα Mas Best Brand, Mr. Grand και Από τον Τόπο μας.

Mas Best Brand
Αποτελούν την καρδιά των προϊόντων Mas και καλύπτουν μια ευρεία συλλογή προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες. Πρόκειται για προϊόντα υποδειγματικής ποιότητας, σε χαμηλές τιμές, που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών για κάθε νοικοκυριό.

Mr. Grand
Είναι μια σειρά προϊόντων που μεγαλώνει συνεχώς και που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Διαθέτουν ποιοτική υπεροχή και χαρακτηρίζονται για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
Προϊόντα που προέρχονται στο σύνολο τους από Έλληνες παραγωγούς. Πρόκειται για παραδοσιακά προϊόντα με αποκλειστικά ελληνική ταυτότητα και ονομασία προέλευσης. Στο σύνολο τους είναι προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, που έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών.

Με αυτό το ισχυρό προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, το οποίο ενισχύεται και με όλες τις διεθνείς μάρκες, οι υπεραγορές Mas αποτελούν ένα σταθερό προορισμό αγορών για τον κύπριο καταναλωτή, παρέχοντας πρότυπη προσωπική εξυπηρέτηση, σε κάθε σημείο πώλησης

Οι υπεραγορές MAS αποτελούν μια καθαρόαιμη κυπριακή εταιρεία που λειτουργεί ως πλατφόρμα προστασίας για το σύνολο των επιχειρήσεων που την συναποτελούν, διασφαλίζοντας την τη συνεχή βιωσιμότητα και ανάπτυξη όλων. Το πρότυπο επιχειρησιακό μοντέλο των Mas, έχει ενισχύσει την βιωσιμότητα και αναπτυξιακή πορεία των μικρομεσαίων υπεραγορών που την συναποτελούν, ενώ ταυτόχρονα έχει δομήσει ένα εξαιρετικό μοντέλο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης με τον κύπριο καταναλωτή.

Σημειώνεται ότι οι υπεραγορές MAS πληρούν με αυστηρότητα όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, η εφαρμογή των οποίων εξασφαλίζεται μέσω των συνεχών εργαστηριακών ελέγχων και της στενής συνεργασίας με τους προμηθευτές, που ελέγχονται στη βάση τήρησης των πιστοποιήσεων ISO και HACCP.