Από φέτος, τα MAS Awards θα αποτελούν ετήσιο γεγονός. Πρόκειται για έναν θεσμό που καθιερώθηκε από τον Όμιλο Υπεραγορών MAS με σκοπό την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των 47 καταστημάτων του Ομίλου, και τη συνεχή τους πρόοδο μέσα από τον θετικό ανταγωνισμό.

Τα βραβεία χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες που αναδεικνύουν το καλύτερο μικρό, μεσαίο και μεγάλο κατάστημα. Συγκεκριμένα, η επιθεώρηση αξιολόγησης των υπεραγορών πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από την Αντιπροσωπεία των Κεντρικών Γραφείων. Τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψιν κατά την αξιολόγηση ήταν η εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση του καταστήματος, η αποθήκη, το προσωπικό και οι τεχνικές ανάγκες.

Τα τελικά αποτελέσματα έδειξαν νικητές τις υπεραγορές MAS Micropolis Παλιομέτοχο ανάμεσα στα μεγάλα καταστήματα, Α & Τ Διομήδους στον Άγιο Δομέτιο ανάμεσα στα μεσαία και Χαραλάμπους στην Αγία Βαρβάρα ανάμεσα στα μικρά.

Την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, η Αντιπροσωπεία του Ομίλου παρευρέθηκε στα εν λόγω καταστήματα για την απονομή τιμητικής πλακέτας. Τα καταστήματα που διακρίθηκαν έχουν επίσης διακοσμηθεί εσωτερικά και εξωτερικά για τους εορτασμούς της μεγάλης επιτυχίας τους.