Καλωσορίζουμε την κλινική διαιτολόγο / διατροφολόγο κα. Μαρί Τερέζ Φραντζιά στην Ομάδα Υγιεινής Διατροφής Mas
Ο Όμιλος Υπεραγορών Mas στο πλαίσιο δράσης του για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγιεινής διατροφής ξεκινάει μόνιμη συνεργασία και καλωσορίζει στην ομάδα ενημέρωσης την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο κα. Μαρί Τερέζ Φραντζιά (R.D.), απόφοιτο του Πανεπιστημίου του Surrey Ηνωμένου Βασιλείου και πτυχιούχο στην κλινική διαιτολογία / διατροφολογία.
Μέσω αυτής της συνεργασίας, ο Όμιλος Υπεραγορών Mas με την πολύτιμη βοήθεια της κα. Μαρί Τερέζ Φραντζιά θα είναι σε θέση να ενημερώνει συστηματικά το κοινό σχετικά με υγιεινές και έξυπνες διατροφικές επιλογές.
Γνωρίζοντας ότι η ανθυγιεινή διατροφή αποτελεί μία πολύ σοβαρή απειλή για την υγεία μας, η οποία μάλιστα σύμφωνα με έρευνες διογκώνεται καθημερινώς, επενδύουμε στην περαιτέρω ενδυνάμωση της ενημέρωσης και πληροφόρησης του κοινού μας σε θέματα υγιεινής διατροφής.
Η κλινική διατροφολόγος-διαιτολόγος, κα. Μαρί Τερέζ Φραντζιά (R.D.) είναι επίσημο εγγεγραμμένο μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου, του Συμβουλίου Εγγραφής Επιστημόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου καθώς και του Health and Care Professions Council (HCPC) του Ηνωμένου Βασιλείου.
Από το 2012 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Λευκωσία ενώ από το 2014 λειτουργεί δικό της επίσης γραφείο στην Λεμεσό. Η κα. Μαρί Τερέζ Φραντζιά συμβουλεύει τους πελάτες της μεταξύ άλλων επί θεμάτων απώλειας βάρους, διόρθωσης μεταβολισμού, προσαρμοσμένης διατροφής ανάλογα με ιατρικές παθήσεις και γενικά επί θεμάτων σωστής διατροφής. Συνεργάζεται επίσης και με γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, παρέχοντας διατροφικές συμβουλές για τα διάφορα εν κυκλοφορία ή υπό ανάπτυξη προϊόντα τους.
Ταυτόχρονα, αρθρογραφεί σε εφημερίδες και σε διαδικτυακές σελίδες και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και εργαστήρια σχετικά με θέματα διατροφής σε σχολές, συνδέσμους, επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων στον τομέα της διατροφής, κλινικής δικαιολογίας και ψυχολογίας.
Ο Όλμος Υπεραγορών Mas μέσω αυτής της συνεργασίας προσδοκεί να εκπαιδεύσει όσο το δυνατό περισσότερο το κοινό σχετικά με τις υγιεινές επιλογές διατροφής ειδικά σε μία περίοδο που το έχουμε όλοι ανάγκη.
Από εμάς για όλους Mas… για μια πιο υγιεινή διατροφή!