Οι Υπεραγορές MAS ενισχύουν το έργο του Ιδρύματος Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη στη Λάρνακα, με τη δημιουργία του βιβλίου «Η θεραπευτική δύναμη των βοτάνων», με τη συνεισφορά του βοτανολόγου Γιώργου Έλληνα και της Natural Life. Το βιβλίο περιλαμβάνει όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη δύναμη των βοτάνων και την επίδρασή τους στην υγεία μας.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις δόθηκαν στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη, που επιτελεί κοινωνικό έργο με στόχο την παροχή φροντίδας σε παιδιά με βαρείες σωματικές και πνευματικές αναπηρίες. Στο κέντρο λειτουργούν τρία προγράμματα: το Κέντρο Ημέρας όπου γίνονται δεκτά παιδιά με ειδικές ανάγκες από 3ών ετών και άνω, η Παιδική Στέγη όπου φιλοξενούνται παιδιά από 3ών μέχρι 18 ετών για διαμονή, και η Στέγη Ενηλίκων όπου διαμένουν άτομα από 18 ετών και άνω.

Εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια, το Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη αποτελεί το σπίτι για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και συμβάλλει στο να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Οι Υπεραγορές MAS με μεγάλη χαρά αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια.