Με την εκστρατεία «Είmasτε Δίπλα Στα Παιδιά – Ενάντια Στην Παιδική Κακοποίηση», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και με τη συμμετοχή του Οργανισμού «Hope for Children” CRC Policy Center, απευθυνόμαστε σε όλους και στέλνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα Πανεπιστήμια του τόπου μας.

Καλούμε τους φοιτητές γραφιστικής, μετά το κίνημα #metoo να εμπνευστούν και να ξεκινήσουν με τα έργα τους ένα νέο κίνημα: το #kidstoo!

Οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί καλούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής όπου θα συνοδεύεται με το έργο τους. Κάθε έργο θα κριθεί από την ειδική κριτική επιτροπή και ένας νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο, ενώ όλα τα έργα που θα διακριθούν θα λάβουν μέρος στην κινητή έκθεση των Υπεραγορών Mas.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν με έργα τους στον Διαγωνισμό, τα οποίο οφείλουν να αποστείλουν σε υψηλή ανάλυση (300 resolution), σε μέγεθος 60×100 και σε μορφή PDF στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] – Μαρία Γεωργίου 22015964

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ: https://bit.ly/3DIe4Gz