Τουαλέτα
Η λεκάνη του μπάνιου είναι εστία για πολλά μικρόβια και με την καθημερινή χρήση μαζεύει βρωμιά, η οποία κολλάει στα τοιχώματα και είναι δύσκολο να την απομακρύνουμε. Τις περισσότερες φορές ξοδεύουμε αρκετό χρόνο τρίβοντας και πολλά χρήματα σε καθαριστικά.
Ρίξε απευθείας κοκα-κόλα πάνω στους λεκέδες και άφησε το προϊόν να κάνει τη δουλειά του για μερικές ώρες. Αν επιμένουν, πριν τραβήξεις το καζανάκι απλά τρίψε με το πιγκάλ τους λεκέδες που δεν έφυγαν, με λίγο παραπάνω κοκα-κόλα!

Μαγειρικά σκεύη
Τα φαγητά με λίπος είναι πεντανόστιμα και ο εγκέφαλός μας τα αντιλαμβάνεται ως πιο νόστιμα πάντα. Τι συμβαίνει όμως όταν πρέπει να καθαρίσουμε τα μαγειρικά μας σκεύη από το λίπος που έμεινε από το μαγείρεμα;
Η λύση είναι στην κοκα-κόλα. Ρίξε ένα κουτάκι σε ένα μεγάλο τηγάνι και άφησε το για 1 με 2 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα ζέστανε λίγο το σκεύος ή ρίξε λίγο καυτό νερό μαζί με το αναψυκτικό. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Νεροχύτης
Οι βρωμιά που μαζεύεται από την καθημερινή χρήση του νεροχύτη πολλές φορές μας δυσκολεύει στο καθάρισμα. Χρησιμοποίησε κοκα-κόλα στους λεκέδες από λίπη ή στις στάμπες από τα άπλυτα πιάτα και τρίψε ελαφρά με μια βούρτσα.
Αφού αφήσεις το προϊόν να δράσει για μερικά λεπτά και ξεπλύνεις με νερό, θα δεις ότι ο νεροχύτης σου θα είναι σαν καινούργιος.

Μπανιέρα
Εκτός από τα άλατα, οι μπανιέρες μαζεύουν αρκετή βρωμιά ειδικά στις πλαϊνές επιφάνειες. Ψέκασε κοκα-κόλα και άφησε να δράσει για μερικές ώρες. Αφού τρίψεις ελαφρά με μια βούρτσα ή σφουγγάρι και ξεπλύνεις με ζεστό νερό, θα δεις ότι όλα θα αστράφτουν!

Πλακάκια-Αρμοί
Οι αρμοί, σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού και να βρίσκονται, μαζεύουν πολύ σκόνη και βρωμιά που συνήθως δεν φεύγει εύκολα. Ρίξε κοκα-κόλα και άσε να δράσει για μερικές ώρες. Μετά πάρε ένα σφουγγάρι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα και τρίψε το σημείο.
Μόλις ξεπλύνεις την επιφάνεια θα δεις ότι λεκέδες και στάμπες θα έχουν εξαφανιστεί εύκολα και γρήγορα!