Υλικά

  • 500 γρ. τριβελάκι
  • κ.σ. μαγιονέζα
  • κ.σ. μουστάρδα
  • κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • γρ. άνηθος
  • 120 ml. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 200 γρ. ρεγκάτο
  • 250 γρ. καπνιστή γαλοπούλα
  • 10 γρ.αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

1. Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Τις στραγγίζουμε και τις κρυώνουμε.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τον άνηθο και το ελαιόλαδο.
3. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, το καρότο, τα ζυμαρικά, την καπνιστή γαλοπούλα, το τυρί και τις πιπεριές ανακατεύουμε καλά.
4. Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και σερβίρουμε.