Υλικά

Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα σουρώνουμε.
  2. Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα ανάμικτα λαχανικά, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για δέκα λεπτά.
  3. Βάζουμε τα τορτελίνια στο πυρέξ
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, την κρέμα γάλακτος, τα μανιτάρια με τα λαχανικά και το μαϊντανό. Αρωματίζουμε με το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Περιχύνουμε τα τορτελίνια με το μείγμα.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να κάνουν μια τραγανή κρουστά.