Πολλά καλοκαιρινά (και όχι μόνο) κοκτέιλ περιέχουν χυμούς από φρούτα. Εμείς αντιστρέφουμε αυτή την αρχή και παρουσιάζουμε φρούτα που περιέχουν αλκοόλ. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι ελαφριά, μπορεί όμως να βαρύνει αν τη θέση της μπίρας πάρει η βότκα, μιας και το καρπούζι με βότκα είναι ήδη γνωστό.

Υλικά

  • 1/2 καρπούζι καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 4 μπουκάλια KEO Μπύρα
  • Ξυλάκια παγωτού

Eκτέλεση

  1. Βάζεις τα κυβάκια του καρπουζιού σε ένα μπολ. Τα καλύπτεις με την μπίρα. Τα αφήνεις εκτός ψυγείου για 1-2 ώρες.
  2. Βγάζεις τα κομμάτια από την μπίρα και τους καρφώνεις από ένα ξυλάκι παγωτού.
  3. Τα μοιράζεις σε μια πιατέλα, τα σκεπάζεις και τα βάζεις στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.
  4. Τα σερβίρεις παγωμένα.

Καλή απόλαυση!