Σταθεροί στην κοινωνική mas δράση και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είμαστε δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας, με άλλη μία πράξη ανθρωπιάς και προσφοράς.

Σήμερα, Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, οι Υπεραγορές MAS στηρίζουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας, χαρίζοντας προϊόντα από την ιδιωτική τους ετικέτα, «Mr. Grand», «MAS Best Brand» και «Aπό Τον Τόπο Μας», στη Στέγη Ηλικιωμένων Βασιλειάδα στη Λεμεσό.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία», υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990 για να τιμήσει τους ηλικιωμένους αλλά και για να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η μέρα αυτή έχει επίσης στόχο να αναγνωρίσει τη συμβολή των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη μέσω της συνεχούς και πολυδιάστατης συνεισφοράς τους στην κοινωνία.

Η στήριξη των ηλικιωμένων και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής και της ευημερίας τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, και οι Υπεραγορές MAS, άρρηκτα συνδεδεμένες με την κοινωνική προσφορά, βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.