Υλικά

  • αυγά 6
  • φέτα σπασμένη 100 γρ
  • πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1
  • πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1
  • μανιτάρια σε φέτες 100 γρ
  • ντομάτα σε μικρούς κύβους (3 μέτριες) 150 γρ
  • αλάτι 2 γρ
  • ρίγανη 3 γρ
  • ελαιόλαδο 45 ml

Εκτέλεση

1.Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε και ανακατεύουμε τα αυγά μαζί με 20 ml από το λάδι.

2.Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, τη φέτα, τη ρίγανη, τις ντομάτες και το αλάτι.

3.Με το υπόλοιπο λάδι λαδώνουμε ένα ταψάκι και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 18-20 λεπτά.

 

Tip συνταγής

Τα αυγά αποτελούν τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες Α και Β12 και σημαντικές ποσότητες σιδήρου.