
Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μπορείτε να προσθέσετε στη μισή ζύμη 2 κ.γ. κακάο και να δώσετε στα μπισκότα γεύση σοκολάτας ή 1 κ.γ. στιγμιαίο καφέ για την ανάλογη γεύση μόκας. Εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Υλικά
- (για 30-40 μπισκοτάκια διαμ. 4-5 εκατ ή 18-20 μεγαλύτερα) 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 1/2 φλ. αλεύρι ολικής
 - 1 φλ. Σουσάμι Serano λευκό
 - 1/3 φλ. νιφάδες βρώμης (προεραιτικά) 1/2 φλ. ζάχαρη
 - 1 κ.σ. μέλι
 - 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
 - 150 γραμ. βούτυρο
 - ξύσμα από 1 πορτοκάλι ή μανταρίνι
 - 1/2 κ.γ. αλάτι
 - 5-6 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού ή μανταρινιού ή μπράντι
 - σταφίδες, κολοκυθόσποροι, γκότζι μπέρις για την επιφάνεια (προαιρετικά)