Τι χρειαζόμαστε:

Για τον χυλό

  • 200 γρ. αλεύρι
  • 400 γρ. γάλα
  • 2 αβγά
  • 2 κ. της σούπας βούτυρο (λιωμένο)
  • 1 κ. του γλυκού ζάχαρη
  • 1 κ. του γλυκού αλάτι
  • 1 κ. του γλυκού άσπρο ρούμι

Για τη γέμιση

  • 1 βαζάκι νουτέλα ή μερέντα
  • 1/2 κεσεδάκι φράουλες
  • μαύρο ρούμι
  • σαντιγύ, παγωτό, σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε τις φράουλες σε ένα δοχείο κομμένες σε μικρά κομμάτια, ρίχνουμε το ρούμι μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.
  2. Σε ένα μεγάλο μπώλ ρίχνουμε όλα τα υλικά για το χυλό και ανακατεύουμε πολυ καλά μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αφήνουμε το χυλό μας στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
  3. Φτιάχνουμε τις κρέπες μας στο τηγάνι και τις γεμίζουμε με τα υλικά.
  4. Οι κρέπες μας είναι έτοιμες.