Υλικά

  • 1 1/2 φλ. Ζάχαρη
  •  200 γρ. Βούτυρο
  •  4 αβγά
  •  1 κούπα γιαούρτι
  • 5. 3 φλ. Αλεύρι γοχ
  • 6. 1/2 φάκελο μπεικιν(2κγ)
  • 7. 2 βανίλιες

 

  Εκτέλεση

1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη
2. Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά, τις βανίλιες, και τέλος το γιαούρτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθει το μείγμα
3. Ρίχνουμε το αλεύρι και το μπεικιν ανακατεύοντας
4. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ (με τρύπα στη μέση)
5. Και ψήνουμε στους 170 για 1 ώρα ανάλογα το φούρνο (κάνουμε τη δοκιμή με το μαχαιράκι)