
Υλικά 
- 250 ml. καλαμποκέλαιο Mr. Grand
- 50 ml. μπράντυ
- 180 ml. χυμό μανταρίνι
- 5 γρ. σόδα φαγητού
- 200 γρ. ζάχαρη
- 2 γρ. κανέλα Mr. Grand
- 2 γρ. τριμμένο γαρύφαλλο Mr. Grand
- 1000 γρ. αλεύρι- Από τον Τόπο μας 
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 
- 500 γρ. καρύδια για το σερβίρισμα Mr. Grand
- 5 κ.σ. μ έλι ανθέων για το μέλωμα- Από τον Τόπο μας 
- 700 γρ. ζάχαρη
- 550 ml. νερό
- 1 μανταρίνι κομμένο στη μέση 
- 1 ξύλο κανέλας 
- 130 γρ. μέλι Από τον Τόπο μας
- 1 ξύλο κανέλας (Βράζουμε για 5 λεπτά) 
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης, εκτός από το αλεύρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε ελαφρά για λίγο για να βγει η ζύμη αφράτη.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20’. Στρώνουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας χρησιμοποιώντας κουπ πατ.
- Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 160? C για 25’ και τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.
- Τα βουτάμε στο ζεστό σιρόπι για 20’’ από κάθε πλευρά και τα βάζουμε να στραγγίσουν σε μία σχάρα.
- Μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα καρύδια.
