Διαγωνισμός με Ύψος Απόδειξης ΛΥΧΝΟΣ MAS

Με κάθε €50 σε αθροιστικές αγορές , χρησιμοποιώντας την εφαρμογή mas&WIN!, λαμβάνετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε μια διανομή για ένα βράδυ για 2 άτομα με πρόγευμα στο Λύχνο στο χωριό Ασκάς.

-Ισχύει μέχρι τις 16/06/2024

Αυτή η προσφορά ισχύει για όλα τα καταστήματα MAS.

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ

-Με τη συμμετοχή για οποιοδήποτε δώρο ή διαγωνισμό ή με την αποδοχή του βραβείου, ο νικητής δίνει τη συγκατάθεσή του στην εταιρεία να δημοσιεύσει το όνομά του και την πόλη κατοικίας του που συλλέγονται από το διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε μέσο και/ή δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το δικαίωμα δεν περιορίζεται στη χρήση των ονομάτων των νικητών, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση μιας φωτογραφίας του νικητή και του βραβείου για χρήση μέσω τηλεοπτικών, έντυπων, ηλεκτρονικών ή διαδικτυακών μέσων. Η άρνηση του νικητή να συμπεριλάβει το όνομα και τη φωτογραφία του δίνει στην εταιρεία το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση του βραβείου.
-Οι υπηρεσίες λειτουργούν εξ ολοκλήρου και πλήρως από την εταιρεία μας και τις θυγατρικές της και η Apple, το Android ή οποιοσδήποτε άλλος πάροχος που χρησιμοποιείται για τη λήψη της εφαρμογής ή της υπηρεσίας δεν έχει κανέναν έλεγχο, ευθύνη ή υποχρέωση απέναντί σας ή σχετικά με οποιαδήποτε βραβεία, διαγωνισμούς ή δώρα που παρέχονται μέσω της εφαρμογής και της υπηρεσίας.
-Η παρούσα υπηρεσία αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην εταιρεία. Τα δώρα, οι κληρώσεις και οι διαγωνισμοί που παρουσιάζονται ή διατίθενται μέσω της υπηρεσίας αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία και ευθύνη της εταιρείας. Η Apple inc. (Apple AppStore) ή η Google inc. (Google Play store) store, δεν έχουν καμία ευθύνη, υποχρέωση ή έκθεση όσον αφορά τέτοιους διαγωνισμούς, δώρα ή κληρώσεις και δεν εμπλέκονται καθόλου σε αυτούς.
-Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την 17η Ιουνίου και θα κληρωθεί μόνο 1 νικητής
-Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω ειδοποίησης εντός της εφαρμογής και θα πρέπει να διεκδικήσει το κουπόνι από τα κεντρικά γραφεία της MAS στο τηλέφωνο 22015959.
-Ο διαγωνισμός θα λάβει υπόψη μόνο τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 13 /05/24 μέχρι 16/06/24. Για κάθε €50 σε αθροιστικές αγορές θα λαμβάνετε 1 συμμετοχή. Για 100 ευρώ σε μία μόνο αγορά θα λαμβάνετε 2 συμμετοχές.
-Ισχύει για διαμονή για το μήνα Ιούλιο 2024 μόνο.